Göteborg: skönaste staden

Till alla er som inte varit i Sveriges skönaste stad Göteborg – åk dit och upplev det själva!

Därför är Göteborg en skön stad

Några anledningar till att staden är så skön:

  • Göteborg och göteborgare är härliga och har massor av goa gubbar, som vi brukar säga
  • Alla heter Glenn
  • Vi har världens bästa fotbollslag
  • Vi har ett eget språk som innehåller fraser som “öh dö flö” med mera
  • Vi har Göteborgshumor som är bättre än någon annan humor

Ja, listan kan jag göra lång men jag tänkte ta upp lite mer grejer i denna text så jag väljer att stoppa där.

Förresten för alla er som undrar om jag är samma Erik Almqvist som var med i järnrörsskandalen, till er vill jag bara säga att det inte är jag som är den killen, vi råkar bara ha samma namn.

På tal om Sverigedemokraterna så har dessa fått en del röster på sig i Göteborg, kanske för att det rör sig en del skumma invandrare inne i de centrala delarna av staden. Ett exempel är i Brunnsparken och i Nordstan. Anledningen till att jag menar att de beter sig skumt är för att de hänger runt där som om det vore någon fritidsgård eller uppehållsrum. De är även kaxiga och låter hotfulla när de pratar med varandra. Ibland slåss de med varandra. Tråkigt alltså, har de inget bättre för sig. Jag har faktiskt också sett att det finns några som sålt droger också. Jaja nog om det.

Besök mina favoritställen

För dig som besöker Göteborg så tänkte jag rekommendera mina favoritställen. Jag börjar med Värdshuset Tullen som ligger på Avenyn. Detta är en restaurang med bästa läge, här finns bra billiga mat och väldigt många sorters öl, rekommenderas starkt. Nästa favoritställe är Slottskogen, här kan man chilla i parken med polarna och dricka öl eller spela kubb, perfekt att ha en grön park mitt i staden.