Radikalt och bara varför?

Jag har alltid undrat varför det ska behöva finnas massor med problem i samhället. Ska det vara så svårt att komma överens med varandra? Jag tycker absolut inte om alla och det finns många som jag absolut inte vill ha något med att göra med men det är svårt att komma till kritan ibland.

Varför så radikalt?

Jag satt igår och tittade på lite nyheter som jag normalt gör. Dök upp ett reportage om radikalfeminism, jag blev som klistrad framför datorn och kunde inte släppa det. Var inte för att jag varken tycker om dem eller tycker illa om dem. Tycker bara att det är trist att samhället har kommit till ett ställe där det behövs personer som är så pass radikala, att det behövs något som gör om vårt samhälle igen till något bättre. Det är absolut något som jag håller med om men tycker att de går för långt. Jag tycker att det är för radikalt och att de har massor med andra problem i livet som de behöver lösa och ger sig på andra personer. Är absolut inte bara de som gör på det viset. Hände med nynazisterna för ett antal år sedan.

Är lite som Sverigedemokraterna för tillfället. Håller med dem om att det är viktigt att vi gör något åt de problem som finns i samhället. Men att säga att det är invandrarna som är problemet och inte finna någon lösning som inte går ut på att förringa andra personer håller jag inte med om. Jag tycker att det är viktigt och bra att vissa invandrare kommer men inte för många, då blir det för trångt och ingen plats finns kvar. Men det finns många “Svenskar” som begår brott och stökar till det.

Nej nu är det nog dags att gå och lägga sig, kanske någon trevlig radikalfeminist vill besöka mig i drömmarna.