Det är roligt att precis du har hittat hit. Om du har kommit så pass långt kan du lika väl fortsätta för du kommer garanterat att bita på naglarna medan du väntar på mina nya inlägg. Precis som om du läste världens bästa roman.

Jag heter Erik Almqvist och är en helt vanlig Svensson, eller Almqvist i det här fallet. Finns tydligen en hel hög av oss där ute i vårat avlånga land. Har till och med fått ett antal hat-mail då det tydligen finns en man med samma namn som är inblandad i någon skandal om järnrör. Är det värsta som finns att bli personligen påhoppad på det viset. Men om man är en Almqvist är man starkare än det och livet fortsätter framåt.

Vem är jag?

Här kommer du att få reda på allt jag tycker och tänker om det mesta som pågår i vårt land. Jag anser mig själv inte att vara en radikal person men jag måste bara dela med mig om vad jag tycker och tänker när det gäller saker som dyker upp i min vardag, allt från Sverigedemokraterna till invandring och vad just Lill-Babs har haft för sig eller om Charlotte Perrelli har charmat någon igen.

Jag brukar säga till alla mina vänner och min familj att om du är med Erik kommer du aldrig att ha det tråkigt. Själv bor jag i Sveriges bästa stad, Göteborg. Därför kommer det garanterat att finnas ett stort inflytande från den vackra staden i allt som jag skriver här.

Följ med mig på den här resan genom vardagen.